top of page

Jarní energie jsou tu

I když to venku vypadá prapodivně, někde dokonce napadl i nový sníh, tak my se nenecháme opít rohlíkem, protože jaro už nám klepe na dveře. Možná jste posledních pár dní zaslechli nesmělé cvrlikání ptáčků nebo na vás vykoukla zpod sněhu ospalá sněženka - to už jsou první signály změn, které nás čekají.



Dnes vtrhla do světa silná energie dřeva, která je s jarem spojená a postupně pomůže celé krajině probudit se ze zimního odpočinku a přinést to, na co se asi už většina z nás těší - posezení na terásce, rozkvetlé Sakury a krásnou vůni jarního deště :-)


Myslete na to, že energie, které na vás budou působit, vás mohou vyčerpávat, nezapomínejte na odpočinek, hlavně pokud jste v zimě dostatečně neodpočívali. Tohle asi budu opakovat pořád dokola, protože úplně nejhorší je, si takto vyčerpávat svoji životní energii, která se pak velice těžko znovu načerpává.


A jestli máte v hlavě cokoliv, co byste chtěli ve svém životě změnit, vrhněte se do toho. To co by vás v zimě totálně vyřídilo, vám teď půjde od ruky jedna radost. Změňte životní styl, začněte s novými aktivitami, cestujte, nastavujte si pravidla, která vám budou vyhovovat.


Pro cokoliv nové ve vašem životě je teď ideální čas.


Užívejte :-) Maruška

bottom of page