top of page

NENECHTE SE ZASTAVIT

Nacházíme se v mezidobí země a v mezidobí země tzv. dobíjíme baterky na další období. Tentokrát to bude období hodně náročné a rychlé. Takže odpočinek je opravdu na místě.



Víte, že podle čínské medicíny máme v sobě tzv. tři zářiče? Jinak se jim také říká tři ohně: Císařský, ministerský a ohýnek MING MEN. Císařský oheň má vliv hodně na naši psychiku, ministerský na trávení a MING MEN zajišťuje hoření těchto dvou ohňů.

I když je nejmenší, jeho úloha je nejdůležitější. Když z nás odchází život, postupně vyhasínají jednotlivé ohně, MING MEN hasne jako poslední. Dokud hoří MING MEN, naše duše je stále v našem těle, i když ležíme bezvládně a bez srdeční aktivity na nemocničním lůžku a ostatní si myslí, že už je konec.

Neumíráme, dokud hoří tento malý plamínek, takže je velice důležité se o něj starat, abychom ho měli co nejsilnější a jeho energie byla co nejkvalitnější. A o jeho energii pečujeme právě v mezidobí země.

Proto využíváme mezidobí země pro:


🔥 Zklidnění a meditaci

🔥 Nikam moc nespěcháme

🔥 Hodně relaxujeme

🔥 Posloucháme naše tělo

🔥 Nestresujeme se a jsme v klidu

🔥 Přijímáme a nebojujeme

🔥 Držíme se hodně v teple

🔥 Kvalitně a pravidelně jíme (můžeme i tuky, pokud nejsou přepalované)

🔥 Kvalitně a pravidelně spíme (žádné ponocování)

🔥 Vymýšlíme, co chceme dělat v období vody

Přestaňte se teď aspoň na chvíli někam honit, nebo se do vašeho oslabeného těla dostane nemoc. Já jsem začátek období země hodně podcenila, chtěla jsem dotáhnout ještě nějaké věci ohledně 4femme a už ležím doma s rýmou a kašlem.

Není o co stát - zastavte se sami, než vás zastaví nemoc 🙏

Hodně zdraví přeje Marie ❤️

bottom of page