top of page

Co nás čeká za vlády Hada?

Had patří do skupiny zvířat, která nejsou úplně pozitivně vnímána. Dá se říct, že už od počátku časů je Had v našich očích lstivý podvodník, který svedl Adama a Evu k prvnímu hříchu.

Ale v Asii je had uctíván jako ušlechtilé, moudré zvíře. Lidé v tomto znamení mají hluboký vnitřní život, nedávají najevo svoje pocity a disponují nejbystřejší inteligencí ze všech zvířat.

Podívejme se tedy na to, jak nám tohle ušlechtilé zvířátko může po vládě mocného draka pomoci 🙂



Máme za sebou období vládce mocného, který nám měl pomoci poodhalit roušku naší budoucnosti. Měli jsme si dát dohromady naše plány, cíle a sny a představit si, jak jsme jich dosáhli. Drak nám měl pomoct s tím CO budeme dál v našem životě dělat, kam směřujeme.


 

Had nám teď pomůže s tím JAK se k našemu cíli co nejlépe dostaneme 🙂

Stejně jako letošní duben moc nenahrával energiím Draka, který potřeboval spíše volnost, rozmanitost a svobodu, květen bude Hadovi za současné situace vycházet vstříc. Za normální situace bychom se rozprchli po práci na večeři na nějakou zahrádku nebo do parku na deku s pivečkem. Teď budeme spíš trávit čas doma a to jsou pro Hada ideální podmínky.


 

Had teď musí vzít to, co jste si s Drakem vysnili a pořádně to promyslet. A na to potřebuje klid a nejlépe ENERGIE DOMOVA. Tam se bude had cítit v bezpečí a může se plně ponořit do hlubin svých vědomostí 🙂 Takže to je náš hlavní úkol. Pěkně se zavřít do naší jeskyně a přemýšlet tam o našem životě a o tom, co bychom chtěli 👍

A prozkoumávat informace, které by nás k našemu cíli měly dovést...


 

Energie nás budou tlačit do dokonalosti. Had DOKONALOST potřebuje. Takže určitě nám může pomoci k tomu věci vyšperkovat, ale neměli bychom se dostat do stavu, kdy budeme frustrovaní z toho, že něco v našem životě nikdy dokonalé nebude. Stejně jako naše rozpracované plány nebo sny. Tato frustrace může vést až k depresím a pokud do nich upadneme zrovna v období hada, tak mohou být o to intenzivnější.


 

Pokud studujete, květen bude ten pravý měsíc pro to, narvat si do hlavy co nejvíce informací. Ideálně byste ho měli celý proležet v knížkách 😁 Had je neinteligentnější zvířátko ve zvěrokruhu a miluje studium, takže mu uděláte obrovskou radost 🙂 Až do 20. 5. nám v tomhle budou energie nahrávat, po Hadovi přijdou ohnivá znamení Koně a Kozy a na studium energie vhodné nebudou. To už si budeme jen užívat přítomného okamžiku a slunečných dnů 🙂


 

Stejně tak nás Had může vést ke konfliktům. Had totiž nesnáší HLOUPOST a hloupé lidi. A když k tomu ještě letos přidáme energii kovu, která představuje boj, tak máme na nějaké ty třenice zaděláno. Takže buďte shovívaví 👍 Je opravdu možné, že vás jednodušeji rozhodí někdo, kdo plácá páté přes deváté, i když vy víte, že nemá ani za mák páru. Berte to tak, že je to jeho život a jeho pravda a zbytečně se s lidmi, kteří nesdílí vaše názory, nestýkejte.

Naopak se vídejte s lidmi, kterých si VÁŽÍTE a kteří sdílí stejné hodnoty a názory jako vy ❤️


 

Protože je Had ohnivé znamení a uvedl nás do hřejivého působení energií ohně, neuděláte chybu, když ho budete podporovat. Půjdete ruku v ruce se současnými energiemi a ještě zaženete nepříjemné myšlenky a deprese, které mohou přijít. Jarní deprese není nic hezkého, tak se na ni pojďme připravit.


Buďte hodně venku v přírodě, hýbejte se, nenechte se úplně svazovat pravidly a ponechte ve svém životě nějakou rozmanitost. Neseďte jen doma, zařazujte do svého denního plánu různé aktivity. Dělejte si radost, vysaďte si na zahrádce nebo doma nějaké rozkvetlé kytičky, pokochejte se západem slunce, oblečte se do oranžové nebo červené, smějte se, milujte se, otevřete se krásným, hřejivým energiím 🙂 Udržujte se v teple za každou cenu, pozor na chladné večery, mějte po ruce teplejší oblečení nebo deku. I táboráčky a "zírání" do ohně jsou ideální 🙂 Všechno tohle podpoří energii ohně a o to víc budete spokojenější, šťastnější a energičtější.


Krásný začátek období ohně přeje Marie :-)

bottom of page