top of page

Co se nás chystá? Krysa!

Doufám, že jste se aspoň na chvíli zamysleli nad posledními 12-ti lety :-) Já jsem si včera vypisovala každý rok zvlášť a v některých momentech to byl opravdu šok. Potvrdilo se mi, že před 12-ti lety jsem byla naprosto jiný člověk a jsem ráda, že jsem se posunula dál, i když to nebyla žádná sranda :-)


Dnes si řekneme něco o energii Krysy, která už se na nás nezadržitelně řítí. Řekneme si, na co si v příštím roce máme dát pozor a v čem nás budou energie podporovat.


 


NOVÉ ZAČÁTKY Začněte. Vykročte. Změňte svůj život. Pokud už po něčem dlouho toužíte, příští rok je ideální doba na to říct si, že do toho jdete. Důležité ale je vědět, co chcete. Musíte vědět, kam jdete, Krysa musí znát svůj cíl, jinak nebude vědět, kam má běžet :-) Myslete na to, že příští rok je energie začátku, k cíli máte dojít za 12 let, buďte trpěliví.


 


SBÍREJTE Víte, co chcete? Získávejte informace, které vám pomůžou k cíli. Pokud nebudete mít dost informací, bude vás to vyčerpávat. Pracujte na finanční rezervě, Krysa může mít tendenci rozhazovat. Komunikujte a získávejte informace od všech, co potkáte, mluvte o tom, co děláte, jaký je váš sen. Nikdy nevíte, koho vám vesmír pošle do cesty na pomoc.


 

POSTUPNĚ Stanovujte si jen dílčí cíle, velký cíl máme až za 12 let. Teď přemýšlejte, co vás k němu příští rok může přiblížit. Nezaměřujte se na více cílů najednou, začněte u jednoho a až se k němu dostanete, přejděte od něj k cíli dalšímu. Krysa se nebude orientovat ve velkém množství zadání, potřebuje jen jedno a za tím si půjde.


 


PLYNULE Krysa potřebuje jednoduchou cestu a pak bude plynule přecházet od jednoho cíle k druhému. Nezastavujte se, když se zastavíte, zablokujete energii vody. Vyhýbejte se situací, které by vás mohli zastavit i když to bude jen zácpa na dálnici. Zapínejte si navigaci, aby vás vedla objížďkou. Nesmíte se zastavovat. Když narazíte na problém, který neumíte hned vyřešit, nezastavujte se, nechte to být, obejděte tu překážku. Když se zastavíte, Krysa bude agresivní a začne bojovat a to příští rok nechcete.


 


STRACH a CHLAD Energii vody jsme si teď v zimě zažili dost a dost, takže víme, jaká je. Je to energie chladu a strachu. Pozor na prochladnutí. Pozor na špatnou náladu. Hrozí nebezpečí depresí (tomu bude pomáhat i energie kovu příštího dvanáctiletí). Dělejte si radost, přidávejte si do života oheň - teplo, světlo, blízkost přátel, aktivity, které vás baví a máte je rádi.

Vypusťte svoji Krysu a nechte ji běžet za vaším cílem. Po cestě ať sbírá informace, nezastavuje se na překážkách a povídá si s ostatními Krysami. Pak bude šťastná a pomůže vám se k vašemu cíli dostat co nejsnadněji.


Energie bude opravdu rychlá, takže budeme mít tendence se přetěžovat a nestíhat. Pokud budete mít pocit, že už to nedáváte, zavřete se někam, kde můžete být sami a dopřejte si klidu. Relaxujte, na tělo bude příští rok vyvíjen velký tlak, starejte se o něj. Upravte stravování, cvičte, choďte na procházky. Starejte se o sebe, protože nikdo jiný to za vás neudělá :-)


bottom of page