top of page

COVID - boj nebo strach?

Dnes jen krátký příspěvek k současné situaci s covid-19, protože už ho mám v hlavě několik dní...


Z pohledu energií se děje přesně to, co jsme očekávali. Když přišla opatření na jaře, trefili jsme se zrovna do období země a energie země je energie přijetí, energie matky, která se stará o své děti. Málokdo se tehdy bouřil proti nošení roušek, zvedla se obrovská vlna pomoci a solidarity a ti, kteří pár týdnů dozadu tvrdili, že je to všechno jen hoax, se dobrovolně nechali zavřít doma a sypali si popel na hlavu.


Ale teď je vše jinak. Jsme v období tvrdého kovu a jak se dívám okolo sebe, pociťuji z lidí přesně ty samé energie, které nám lítají ve vzduchu.

Boj, tvrdé odsuzování, nepřijetí situace a velice přísné a rezolutní výroky. Jak se bude období kovu prohlubovat a jak se budeme postupně přibližovat k příštímu roku Kovového Buvola, budou se energie ještě více zpřísňovat.

Kovová Krysa je jen slabý odvar toho, s čím přijde Kovový Buvol. Ten se neohlíží nalevo, napravo a jde si za svým cílem. Nepřijímá názory ostatních, protože ví, že on to ví nejlépe...prostě nebude to jednoduchý rok a měli bychom se na něj už teď začít připravovat.


 

Opět se budu opakovat, ale nejlepší, co můžeme v tomto období udělat, je přijetí celé situace. Na internetu se hemží spousta informací o tom, jak je celá korona jen nafouknutá bublina a jak se nemáme nechat opít rohlíkem. Ono je to ve finále úplně jedno. Prostě se to teď děje a tak to je. Vím, že všichni, kdo tyto informace sdílí, to myslí dobře, nechtějí abychom byli slepí a nechali se manipulovat strachem.

Jenže pozitivní dopad mají tyto informace jen na vědomé jedince - na ty, kteří dokáží přijímat své emoce, nenechávají se ovládat svými myšlenkami a žijí v přítomném okamžiku. Drtivá většina naší populace zatím žije ve tmě a na ty mají tyto informace úplně opačný dopad. Vzbuzují bojovnou náladu, "takhle už to prostě nejde!", "tohle já dělat nebudu!", "už se sebou nenechám manipulovat!", "jděte někam, pitomci!".

Prosím, sledujte svoje myšlenky a kdykoliv zaznamenáte nějaké nenávistné, posviťte si na ně. Věřte mi, že nejsou nic jiného než výplod našich emocí, které chtějí vytrysknout na povrch a ožít v nějakém emočním výbuchu.

Stačí si říct - to nejsem já a nechat tyhle myšlenky odplout.

Vůbec neříkám, že všechna tvrzení ohledně nesmyslnosti opatření jsou mimo, ale já nejsem ten, kdo by měl říkat, co je pravda a co ne. Jediné, co vím je, že když se necháme vtáhnout do negativních energií a nepřijmeme život takový, jaký je, čeká nás jen utrpení. Utrpení uvnitř naší hlavy a našeho těla. A věřte mi, že existuje i jiná cesta.

Starejte se o svoje zdraví, starejte se o své rodiny. Vnímejte své emoce a své myšlenky. Děkujte za každý den na tomto světě. Odpouštějte a omlouvejte se. Přijímejte a neodsuzujte - situace, lidi okolo, sami sebe. Mějte se rádi.

A pak bude vše dobré nehledě na to, co se bude dít okolo vás.

Myslím na vás ❤️ Marie

bottom of page