top of page

Dejte nožky nahoru :-)

Taky se vám TAK nic nechce? Jestli jo, máme to stejně a možná je to proto, že na vás začala působit energie Kozy, která nás provází měsícem červencem.

Ještě v neděli jsem dokončovala nové programy a upravovala web, ale už jsem cítila, že jedu na sílu a tak trochu už se do toho tlačím. Energie, která mě poháněla celý červen se změnila a já jsem už podvědomě cítila, že je čas "dát nohy nahoru", sklenku do ruky a už jen koukat na krásné západy slunce.


Koza no :-) Kochatelka, degustátorka a milovnice života, která zbožňuje relax a láskyplnou péči. V pondělí jsem už věděla že i když mám v hlavě spoustu nápadů, tak už se mi do jejich realizace prostě nechce. A ono je to super říct nahlas. "MĚ SE PROSTĚ NECHCE. Nejsem líná, neprokrastinuju, nechybí mi motivace, prostě vím, že je čas na odpočinek a tak budu odpočívat. Dost jsem si v prvním pololetí odmakala a teď je čas na moji pauzu."


Užijte si léto a věřte, že začít s realizací nápadů a projektů, na to bude dost času později. Teď užívejte, zažívejte, radujte se a hlavně ochutnávejte život v jeho slastné letní podobě.


A pokud nemůžete, využijte energie Kozy k péči. Opečovávejte svoje klienty, svoje webové stánky nebo svoje vize a plány, které máte v hlavě. Věnujte jim svůj čas a pozornost a přemýšlejte, JAK to udělat, aby byl výsledek čehokoliv, na co se zaměříte, krásnější a použitelnější do budoucna.

bottom of page