top of page

Dubnové mezidobí země

Tak mě vláda země zastabilizovala úplně dokonale. Posledních pár dní jsem nedělala nic jiného, než že jsem vařila, pekla, sázela kytičky a žila jen přítomným okamžikem. A najednou koukám do kalendáře a vidím, že už máme týden vlády země za sebou a že bych měla taky dát vědět, copak je pro nás v tomhle období nejlepší 😊 Tak jdeme na to...



Mezidobí země tu je, abychom se po jednotlivých obdobích mohli ZKLIDNIT a myslet více na sebe a na to, jakou cestou se máme dále ubírat.


Teď je načase se na chvíli ZAVŘÍT do naší „jeskyně“. Pro každého je to někde jinde, může to být váš pokojík, dílna, ušák v obýváku nebo napuštěná horká vana. Je to místo, kde se cítíte V BEZPEČÍ a můžete si tu v klidu přemýšlet. Samozřejmě není potřeba mít nějaké konkrétní místo, já se do své vnitřní jeskyně pravidelně uzavírám při práci na zahradě. Ale pro mnohé je jednodušší být někde v klidu a mezi čtyřmi stěnami.


Vydejte se tedy na cestu DO SVÉHO NITRA. Uzavřete se před okolím a zpracovávejte si všechno, co jste za ty poslední dva měsíce prožili, cítili, co jste zjistili o světě okolo vás nebo o vás samých. Vybavte si, co jste si řekli se svým partnerem hezkého i nehezkého, kdy jste křičeli na děti, kdy jste plakali a kdy jste se smáli. A zkuste si ty situace znovu všechny projít. Nemusíte být žádný guru, pokud budete upřímně toužit po ponaučení a odpovědích na vaše otázky, v hlavě se vám odpovědi objeví. Nebo přijdou od jiného člověka, zažijete nějakou situaci, uvidíte na ulici něco, co rozvibruje celé vaše tělo velkým „AHA“ ❤️


Říkáme tomu tzv. „AHA momenty“. Momenty, ve kterých jakoby všechno do sebe nějak zapadlo a vy si řeknete: „Aha, tak takhle to teda je, tohle jsem celou dobu HLEDALA, proto se mi před měsícem stalo to, co se mi stalo“. A krásné na tom je to, že najednou budete mít pocit, že je to přece celé nad slunce jasné a že nechápete, že jste tak dlouho tápali ve tmě 😊


 

Pozor jen na to, abyste se ve svém přemítání zbytečně NECYKLILI. Země má tendenci k trudomyslnosti, může na vás působit tak, že začnete vytahovat věci z minulosti, přes které jste se ještě nepřenesli, nezpracovali jste si je a budete si pak dokola a dokola v hlavě omílat, jak to mělo být a co by kdyby…nepříjemný zážitek je tedy nutné vzít, obrátit v dlaních, vzít si z něj ponaučení a odložit ho do krabice "vyhodit".


 

Stejně tak pozor, pokud jste pořád zavření doma, můžete na sobě začít pociťovat doslova NECHUŤ POHNOUT SE z místa, dělat změny, hledět kupředu do budoucnosti. Země vás doslova ZASYPE. Pak už je to jen krok k depresím a panickým obavám. Pokud na sobě tyto příznaky pocítíte, tak si hezky zacvičte, provětrejte se venku, dejte si třeba dlouhou teplou sprchu nebo si sedněte k potůčku. Oblečte si zelenou nebo modrou barvu. Zařaďte do svého života RITUÁLY.


Pokud byste se dostali až do fáze, kdy nechcete naprosto nic, nechce se vám ráno z postele, ani jíst se vám nechce, tak si POVINNĚ do svého dne zařaďte jednu věc, kterou budete dělat každý den ve stejnou dobu. Po týdnu si přidejte další věc atd. To vám pomůže se rozpohybovat, rituály silnou tíhu země hezky oslabí a pomohou vám vyhrabat se z té hromady hlíny, která vás zasypala.


 

Dubnové mezidobí pro nás bude hodně důležité. Okolo se toho tolik mění a my si musíme dát dohromady, co budeme dělat. Je potřeba PŘIJMOUT svět takový, jaký je a prostě začít stavět na tom, co máme k dispozici. Žádné lamentování nad tím, co bylo. Už to bylo a budoucnost nebude nikdy úplně stejná jako minulost, to je holý fakt. A s tímhle vším si pak v klidu můžete sednout a bez těžkého srdce začít PLÁNOVAT.


Super bude, když si v průběhu dubnového mezidobí dáte dohromady plány až do konce roku. Pěkně na papír, přidejte tam TERMÍNY a podmínky toho, jak budete fungovat. Např. Měli jsme jet na dovolenou v Řecku na začátku června (plán z ledna – minulého mezidobí země). Ale protože se uzavřely hranice a my si nemůžeme být jistí, co bude za měsíc, plány změníme a naplánujeme si dovolenou na Lipně na začátek srpna. Dovolenou nerušíme, ale měníme podmínky, za kterých se bude konat. Uděláme to jinak a nově. :-)

To se letošním energiím bude moc líbit a budou si u vás pěkně lebedit. A když jsou šťastné energie, jsme šťastní i my 😊


Stejně tak pracujeme s každou oblastní v našem životě.


Přeplánujeme si finanční výdaje pro další období, přeplánujeme prodloužené víkendy s rodinou, pracovní cesty, expanzi na zahraniční trhy, prostě cokoliv, co se díky současné situaci nemůže v budoucnosti uskutečnit tak, jak jsme si to představovali. Nový plán přijmeme a těšíme se 😊


Hlavní je přijetí situace. Pokud něco nepřijmu a bojuju s tím, pak budu jen naštvaná a frustrovaná. Přijetí vám teď pomůže se cítit v pohodě a nad věcí.


 

Využijte tohle období pro upevnění vaší stability, abyste pak do ohnivých energií vstoupili jistí, klidní a vyrovnaní. V tom bude vaše největší síla.


Krásný den přeje Marie 🌺

bottom of page