top of page

Energie země je tu!

Zdravím všechny v novém roce!


Doufám, že jste si užili Vánoce tak, jak jste chtěli a vkročili do nového roku pozitivně a s úsměvem na rtech :-)


 

Jestli cítíte, že se změnily energie okolo vás, tak je cítíte dobře :-) 5.1. nám skončila nadvláda vody a budeme teď měsíc trochu odpočívat a zpracovávat si vše, co jsme si v předchozím období uvědomili.

Energie země nám pomůže se hezky uzemnit – měli bychom se cítit stabilnější a klidnější. Pokud jste minulý rok přemýšleli nad tím, co chcete dělat s dalším dvanáctiletím svého života, teď máte měsíc na to, si vše pořádně rozmyslet. A naplánovat si nejen příštích 12 měsíců. Přemýšlejte, zvažujte, propočítávejte všechny varianty, abyste s energií dřeva v únoru mohli do nového roku vykročit připravení a stabilní.





Prosím jen, přemýšlejte konstruktivně, věcně, nenechávejte se strhnout přílišným přemítáním o věcech, které vás neposouvají dál, které vás tíží nebo bolí. Stabilita země je spojena i s tendencí se do přemýšlení zacyklovat, myslete tedy na to, ať se celý měsíc nezacyklíte v jedné myšlence. Byla by to velká škoda.


 

Příští rok nás čeká energie kovu - přesná, jasná a nekompromisní energie a proto už teď dávejte svým plánům jasné termíny a jasná pravidla, za kterých jich budete dosahovat.


 

Konec roku jsme měli věnovat uzavírání, pokusit se odpustit staré křivdy, rozloučit se s věcmi a lidmi, které ve svém životě nechceme. Teď je čas se nad tím naposledy zamyslet a rozhodnout se, jakým směrem se vydáte. Které staré zvyky zahodíte do koše a které si necháte, komu dáte ještě jednu šanci zůstat ve vašem životě a s kým se nadobro rozloučíte. Pamatujte, že kdokoliv, kdo vám do života nepřináší něco hezkého, kdo vás neobohacuje, by v něm neměl mít místo. Jen vás totiž zbytečně obírá o důležitou energii. Vím, že je to rozhodnutí někdy bolestivé, ale v příštích letech bude potřeba hodně energie a potřebujete ji pro sebe a své blízké a ne pro lidi, kteří si ji nezaslouží :-(


Pokud budete mít pocit, že se vaše přemítání o čemkoliv mění do trudomyslnosti, neseďte doma a jděte ven. Je jedno, jestli je venku hnusně, prostě to překousněte. Jakýkoliv pohyb vám udělá dobře, tak si klidně zacvičte, běžte večer tancovat, nebo se zavlňte doma u vaření večeře :-)


 

Opět se nám změnila letící hvězda a i tato energie nám následující necelý měsíc podporuje dotažení, dokončení, uzavření. Využijte její sílu a zbavte se starého. V rámci ukončování a v rámci plánů na příští rok nám energie budou pomáhat, pokud si vše hezky strukturovaně naplánujeme, rozepíšeme, dáme si jasné cíle a jasná pravidla, jak jich dosáhneme. Ale nemyslete jen na sebe, zahrnujte do svých vizí i své blízké, komunikujte s nimi, ať ví, že jsou součástí vaší budoucnosti :-)


Věřím, že nám všem období země pomůže se trochu zastabilizovat a už se těším na příští téma, ve kterém si řekneme něco víc o stravovaní v tomto období.

bottom of page