top of page

Hop a skok a je tu zajíc!

Nevím, jak vy, ale Tygr kolem mě přeletěl jako vítr a nevěřícně koukám do kalendáře, že je to opravdu tady :-)


Můžeme si trochu oddechnout, až do 20. 3. nám bude sekundovat zajíček a pomůže nám zpracovat vše, do čeho jsme společně s tygrem rázně vkročili.

Protože je zajíc zvíře jinové, tak by měl věci zpracovávat a hledat cestu k vašemu cíli. Teď už není čas na razantní skoky, na riskování, jako tomu bylo s Tygrem. Zajíc je opatrný a do žádných riskantních podniků se nevrhá.



VZTAHY Zajíc je zvíře rodinné a partnerské. Nejvíce mu záleží na jeho noře a na partnerovi, se kterým ji sdílí. Takže je nejlepší čas ukázat vašim blízkým, jak moc jsou pro vás důležití. Teď je načase zapracovat na vašem vztahu a posílit ho. Myslete více na svého partnera, mazlete se, milujte se, najděte si společný čas. Pokud budete svého partnera zanedbávat, je tu šance, že si bude krást doteky a lásku někde jinde. Využijte empatii, kterou zajíc přináší a nalaďte se na potřeby svého partnera :-)


A přinášejte do vašeho vztahu rozmanitost. To je něco, co bude vztahům v tomto celém roce dělat dobře.


Pro ty nezadané mám super zprávu - zajíc je opravdu dobrý v tom si najít nového partnera. Takže máte už představu o tom, jaký by měl nový partner být? Máte prostor připravený pro novou lásku? (dvě peřiny, dva polštáře, dva kartáčky na zuby...). Tak právě se zajícem je mnohem větší šance, že se k vám dostane. Je tu jaro, energie nových začátků. tak otevřete svoje srdce a přijměte vše, co k vám přichází :-)



KONTAKTY Zajíc rád hledá nové kamarády. Je nejlepší v tzv. networkingu. Povídejte si o svých snech a cílech s ostatními. Informace se vám budou lehce předávat a možná zjistíte nějaké důležité od ostatních. V tom vám bude pomáhat naše Krysa 2020. Zajíc a Krysa společně jsou skvělí parťáci na roznesení jakékoliv zprávy, pokud začínáte podnikat, všude o tom mluvte. Pomohou vám totiž najít potenciální pomocníky.


Pokud budete v tísni, řekněte si o pomoc. Nebojte se a nebuďte na vše sami. Vládne nám kov, který je symbolem pomoci a když se ještě tento měsíc spojí se Zajícem, tak vám pomocná ruka bude určitě podána.


Networking se vám bude hodit i v zaměstnání nebo vlastním podnikání. Jestli jste manažer a nevíte si rady s problémy ve vašem týmu, zkuste tento čas využít pro firemní teambuilding.



BOJE Zajíc je velice milé zvířátko a nesnáší jakýkoliv boj. Kovová Krysa má zase obrovské sklony k bojovnosti. Takže se nám tu dává dohromady třaskavá kombinace, na kterou si musíme dát velký pozor.


Krysa bojuje, když má strach a strach má, když se jí do cesty postaví překážka. Dejte si pozor, abyste Krysu nenechali bez informací, musí vždycky vědět, co ji čeká za rohem. Nechejte vše plynout, postupujte pomalu stále kupředu, nezastavujte se, nevracejte se, žijte přítomným okamžikem. Bude to náročnější, protože do toho bude kecat Zajíc, který rád přeskakuje z jedné věci na druhou, takže se na správné plynutí budete muset vědomě zaměřit.


Pokud se vám to nepovede a budete chtít např. s partnerem řešit něco silou, se zlou se potážete. Nic nevyřešíte, protože Zajíc bude reagovat útěkem a ještě si narušíte vztah v období, kdy ho máte posilovat. Zajíc nebojuje, takže pokud chcete nádherné energie tohohle zvířete využít na sto procent, bojům se vyhýbejte, budou vás extrémně vyčerpávat a energie vám pak utečou, stejně jako zajíc.


 

LETÍCÍ HVĚZDA - energie času Současná letící hvězda (až do 4. 3.), vám pomůže zastabilizovat domov a uzemní vás. Opečovávejte svůj domov, udělejte si doma pohodu, uvařte si dobrou rodinnou večeři. Využijte svou "jeskyni" se vším všudy. Můžete se doma zavřít do GUA 8 (levý roh vašeho domova bráno od vchodu - podpoříte tím ještě více energie letící hvězdy). Sedněte si a přemýšlejte o všem, co potřebujete zpracovat, vyřešit, přijmout. Půjde vám to lépe než v jiných obdobích letošního roku, tak tuhle šanci využijte.


Energie bude vhodná i pro studium, takže hurá do toho! :-)


Z naší "jeskyně" nezapomínejte ale vždycky vylézt, to že energie jsou vhodné pro uzavírání se do sebe, neznamená, že se do sebe uzavřeme na celých 14 dní :-) Po meditaci nebo dlouhém přemítání vyjděte ven třeba na procházku.


Přát budou energie i novým věcem, doslova se v tomto budou sčítat s energiemi celého roku. Takže je dobré období pro to, zařadit do svého života něco nového. Ale pozor! Kvalitnějšího než to, co bylo doposud. (nepůjdu na procházku se psem jen okolo bloku, ale vyrazíme do Průhonického parku).


Jak už jsem psala, věnujte se napojení na svého partnera a na přijetí toho, jaký je. Respektujte jeho hranice a veďte ho k pochopení těch vašich.


 

Nastává skvělý čas na jarní úklid a vyzdobení domu jarními energiemi, o tom si povíme zase příště :-) Krásný den přeje Marie

bottom of page