top of page

Proč astrotypy a osobní rozvoj?

Když jsem byla malá holka, chtěla jsem být učitelkou.

Ráda jsem se učila, ale vysokou školu jsem nedodělala, ráda jsem předávala informace, ale spíš pro zábavu než pro dobrou věc. Byla jsem spíš přechytralá než moudrá. Dlouhé roky jsem si myslela, že na sobě nemusím nic měnit.


A pak jsem narazila na čínskou astrologii.




Před dvěma lety jsem si nechala spočítat svůj osobní astrotyp a všechno mi do sebe zapadlo. Úplně jsem nechápala, jak je možné, že ta paní, která sedí naproti, o mě všechno ví. Byla jsem vždycky navenek pozitivní, usmívala jsem se, když mi bylo nejhůř, ale nikdy nikdo nevěděl o mých depresích a obrovském strachu.


 

Začala jsem se řídit doporučeními, která mi dala a já jsem se začala cítit lépe jak v životě, tak ve vztahu s partnerem.

Ale byla jsem hodně tvrdohlavá a spoustu věcí jsem si nechtěla připouštět, neviděla jsem signály, které mi vesmír dával už roky, nechtěla jsem měnit zásadní věci ve svém životě a tak minulý rok v červenci přišla těžká autonehoda.



Rozdrtila jsem si ramenní kloub a v ruce mi stále dorůstá nová kost. Někdo mě lituje, ale pro mě byla nehoda tím nejlepším, co se mi v životě mohlo stát.

 

Po dvou měsících, kdy jsem se snažila najít odpověď na otázku PROČ, se mi začalo rozjasňovat, klapky na očích začaly odpadávat...těžké období, které následovalo bylo transformační - skrze krásné dny zalité sluncem se nikam neposunete, ty si můžete vychutnávat, až když naleznete svoji harmonii.




Takže jsem se posouvala a bolelo to. Musela jsem si přiznat těžké věci o sobě samotné. Nahlas jsem musela začít říkat to, co jsem si nedokázala předtím ani pomyslet. Musela jsem si konečně přiznat, že nejsem taková, jak jsem si vždy myslela a přijmout se takovou, jaká ve skutečnosti jsem. Studovala jsem čínskou astrologii do hloubky a hledala v čínském učení HAM YU ponaučení a rady, jakým směrem se mám vydat. Začala jsem se více zajímat o karmu a reinkarnaci. Ne vždy jsem narazila na hezké a pozitivní věci a s mou povahou na sebe nenechaly čekat další deprese, strach a beznaděj.


 

Před devíti měsíci mi to najednou v jediném záblesku vědomí došlo. Pár důležitých kousků puzzle mé životní cesty do sebe v jednom okamžiku zapadlo a mě se odkryla důležitá část celého obrazu. Pochopila jsem, že všechno, co jsem se naučila a aplikuji ve svém životě, chci předávat dál. Že toužím po tom, aby i ostatní shodili svoje klapky na očích. Že chci, aby na světě bylo méně odsuzování, zloby, strachu a více harmonie a smíchu.



Jdu svou cestou a chtěla bych, abyste šli se mnou. Každý den nacházím nové informace k těm, které už znám, každý den je pro mě výzva k tomu se někam posunout. Podle taoismu neexistuje jediná pravda a moje mysl je otevřená všemu, co mi přichází do cesty. Neuslyšíte ode mě, že je něco hloupost, nebudu vás přesvědčovat, že nějaký směr je ten jediný správný.

Moc ráda bych měla na své cestě společnost, jsem na začátku a věřím, že to bude cesta plná dobrodružství :-)


Krásný den přeje Marie

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page