top of page

Jak se chovat v období Krysy?

Krysa je jedním z nejspolečenštějších zvířat zvěrokruhu. Nejšťastnější je, když může klábosit s ostatními a užívat si jejich společnost. 😊



Zaměřme se v prosinci právě na to, co má Krysa ráda, abychom si zajistili hladký start příštího roku. Současná prosincová Krysa už otevírá příští rok Buvola, který úplně jednoduchý nebude a hladký start se nám všem bude jistě hodit.


Jak na to?

🐭 Komunikujte se svým okolím. Volejte rodičům, kamarádům, sledujte zprávy (relevantní), čtěte. Zajímejte se o druhé, ptejte se a poslouchejte.


🐭 Děkujte za vše, co v životě máte a vyvarujte se dalšímu hromadění hmotných věcí.


🐭 Zpomalte! Rychlé energie Krysy jsou teď dvojnásobné, protože vládne i celému roku 2020 a můžete se hodně vyčerpat. Užívejte si Advent v poklidu, pečujte o svůj domov, o své blízké. Hlavně v klidu! Nebudou 4 druhy cukroví? Ok, hlavně že vy nebudete ve stresu.


🐭 Nesnažte se druhým vnucovat svůj názor, komunikace by měla být formou: "teď jsem někde slyšela, že..."


🐭 Když něco nejde, tak to nejde. Nezastavujte se na problémech, které nemůžete vyřešit. To Krysu zablokuje a začne se bát.


🐭 Nepouštějte se do ničeho nového a riskantního, pokud o tom nemáte dostatek informací. Raději si počkejte na jaro a na energie Tygra, který se nějakého toho riskování nezalekne. Krysa potřebuje hodně informací a bez nich by neměla nic rozhodovat.


🐭 Udržujte jednoduchost. Nepouštějte se do spousty věcí zároveň, snažte se jednu věc dokončit, než začnete druhou.


🐭 Jestli chcete někoho k něčemu přemluvit, prosinec je ideální doba, Krysa ho jednoduše ukecá.


🐭 Krysa je skvělý parťák, takže vyhledávejte společnost lidí, na které se můžete spolehnout a se kterými se nenudíte. To je ta správná společnost na prosinec.


🐭 Když je Krysa zahnaná do kouta, bojuje. Takže si na takovéto situace dávejte pozor, snažte se vyhýbat situacím, ve kterých byste se mohli dostat do pozice, že něco nevíte a vyhýbejte se společnosti, která by vás mohla kritizovat.


Když má Krysa správné podmínky a je spokojená, je to společenské a zábavné zvířátko, je čestná, spravedlivá a družná. Škoda by byla těchto krásných vlastností nevyužít 😊


Krásný adventní večer přeje Marie ❤️

bottom of page