top of page

Kov, kov, kov 2020

Dnes si řekneme něco o tom obávaném kovu, který společně s Krysou bude vládnout. Nebude to kov jeden, budou nám vládnout kovy rovnou dva :-) Jeden kov je silný, jangový, bojovný, ten který má rád řády a pravidla a je velice nekompromisní a ten druhý je kov jinový, který miluje život a krásu okolo sebe a pomůže nám ta tvrdá pravidla trochu zjemnit :-)

Takže co bude v příštím roce důležité z pohledu toho prvního, tvrdého kovu?



PRAVIDLA a ŘÁD

Bez nich to nepůjde. Připravte se na to, že pokud nebudete respektovat pravidla, dostanete přes prsty. Pokud máte problém uznávat autority a proti pravidlům často bojujete, protože jsou podle vás nastaveny špatně, může to příští rok hodně bolet. Zkuste to prostě skousnout. Zkuste je přijmout. Nebojujte.

 

OCHRANA

Mějte vše podložené. Pokud se na něčem s někým domlouváte, ujistěte se, že jste si navzájem rozuměli. Vyjadřujte se přesně, Neporozumění v příštím roce povede k boji a ten je extrémně energeticky náročný. Objednávky mějte písemně potvrzené, ústní dohodu vyměňte za smlouvy. Pokud chcete, aby něco nějak fungovalo, musíte to druhým oznámit, letos nebude prostor pro empatii. Musíte říct, že to tak chcete a co se stane, když to tak nebude. Pozor na vaše vztahy, ochraňujte je více než kdy jindy a než se začnete hádat, zkuste si raději napočítat do deseti - budeme mít tendence pro radikální ukončování a bude to platit i pro naše partnerské vztahy.

 

RITUÁLY a TERMÍNY

Nastavte si svoje vlastní pravidla a řád pro příští rok, řekněte si, jak budete fungovat, jak často budete cvičit, chodit ven se psem, s partnerem do kina nebo že budete vstávat s východem slunce. Čím pravidelnější vaše aktivity budou, tím lépe. Plánujte si termíny, využívejte kalendář a připomínky, termíny dodržujte za každou cenu.

 

FUNKCE

Vyřaďte ze svého života vše, co nefunguje. Vztahy, věci, návyky. Zbavte se jich! Pokud máte doma něco, co nefunguje, opravte to, nebo vyhoďte. Udržujte pořádek. Zjednodušte letos svůj život co nejvíce, nezabývejte se něčím, co nepotřebujete, co vás nevede k vašemu cíli, co vás neobohacuje.

 

POMOC

Říkejte si o pomoc a pomáhejte druhým. Neřešte nic sami. Energie kovu nás napojí na nebesa a ta nám příští rok pomohou se vším, co budeme chtít. Ale něco za něco, splnění vašich snů - za poslušnost. Stejně tak bude příští rok přát našemu duchovnímu rozvoji, intuici a budeme se moct více řídit našimi pocity, využijte i této pomoci.

Z pohledu zdraví posilujte. Tělo, mysl a imunitu :-)


 

Druhý kov, který se na nás chystá a doplňuje kov Jangu je kov JINOVÝ



Protože tento kov patří ke znamení Kohouta, tak bychom se měli chovat tak, aby byl Kohoutek spokojený :-)


Zaměřujte se na DETAILY a přesná zadání, pro chyby nebude místo. Soustřeďte se a dělejte věci postupně.


UZNÁNÍ a pochvaly budou velice důležité, Kohout je rád chválen. Chvalte ostatní kdykoliv pro to budete mít důvod. Na druhou stranu si dejte pozor a nepouštějte se do věcí, za které vy sami pochváleni nebudete, PREZENTUJTE jen když si budete jisti, že přijde uznání :-)


Jinový kov je energie BUDOUCNOSTI, energie KVALITY, energie LEHKOSTI bytí. Energie rození a dětí. Plánujete potomka? Chystáte svatbu? Všechny NOVÉ začátky budou příští rok podporovány pozitivní energií. Dělejte si letos RADOST, užívejte si života, vychutnávejte si KRÁSU ve všech podobách.


Energie budoucnosti spojená s novým začátkem dvanáctiletí znamená opravdu hodně. To, jak budete fungovat příští rok, ovlivní celé dvanáctiletí. To, co si pro vaši budoucnost zvolíte příští rok, se stane za 12 let realitou. (samozřejmě pokud pro to budete i něco dělat). Vizualizujte si svoje cíle a sami sebe za 12 let - co chcete dělat, kam se chcete posunout. Vycházejte ze své minulosti a obracejte se směrem ke své budoucnosti :-)

bottom of page