top of page

Květnová letící hvězda

S nástupem Hada se nám změnila i naše letící hvězda, která přináší energie času :-) Dobrá zpráva je, že energie tvrdého a nekompromisního kovu povolila a letící hvězda nám přináší zklidnění, návrat do našeho středu, k nám samotným, do našeho nitra 🙏


Energie letící hvězdy přináší energie země a vody. Energie země nás bude aktivovat a energie vody nás bude harmonizovat. ZKLIDNĚNÍ teď bude to nejlepší, co pro sebe můžete udělat - jestli jste ještě nebyli ve své jeskyni, tak už je načase (jeskyně - prostor v našem bytě nebo hlavě, kam se můžeme v klidu uchýlit a moct být jen sami se sebou).



Nastal ideální čas zjistit VÍCE O SOBĚ SAMÝCH. Had nám teď všechno, co si do sebe nataháme, hezky rozpitvá a zanalyzuje. Je to skvělá vlastnost pokud na sobě už delší dobu pracujete a už vás tak nerozhodí nějaká ta negativní vlastnost, kterou v sobě ještě v hlubinách objevíte, nebo hrozná vzpomínka, se kterou jste se ještě nevyrovnali a děsí vás ve snech 😕

Pozor ale pokud ještě tak daleko nejste, teď opravdu hrozí, že spadnete do hlubin vlastní duše, nepříjemných pocitů, sebeobviňování se a depresí.


Had nás bude ponoukat k tomu všechno si natahat do sebe a zabarikádovat si to vůči okolnímu světu. Voda si to stáhne do svých hlubin a pokud si nebudete dávat pozor, klesnete na chladné dno. Musíte všechno POZOROVAT. A když začnete cítit, že už je informací na vás hodně a že už je nedokážete pořádně zpracovat a jen si s nimi zanášíte hlavu, je potřeba vědomě vypnout, přestat a pokusit se odložit téma, které řešíte, klidně i na delší dobu.


DEPRESE se nebojte. Věřím, že jsou pro duchovní růst velice prospěšné...ale nesmíme se v nich utápět dlouhodobě. Dobré vědět, že i kdyby nějaká přišla, protože si toho do sebe had natahal víc, než dokázal zpracovat, trvat dlouho nebude. Za 10 dní tu máme Koně a ten vám pomůže všechny deprese roznést hezky na kopytech :-)


Hlavně buďte sami sebou. Letící hvězda přináší energie, které budou podporovat vaše JÁ, to jací jste, abyste odhalili další roušku tajemství o sobě samých. To že odhalíte něco nepěkného - to je normální a děje se to všem lidem na světě každý den. Netlačte na to, abyste změnili svoje chování, návyky nebo myšlení na sílu ze dne na den. Takové změny nikdy stejně nefungují, protože tím popíráte vlastní já. Pokud přijdete na něco, co by se podle vás mohlo vylepšit, jen danou vlastnost analyzujte, sledujte, kdy vystrkuje růžky a kdy je zase v klidu. Postupem času zjistíte, že změna přijde z ničeho nic, ani si jí nevšimněte, dokonce vás může překvapit, že už nenáviděnou vlastnost nemáte. A to je ta pravá změna :-)


Teď není úplně vhodný čas na nové začátky, pokud se chystáte s něčím vyjít ven, POČKEJTE až na Koně a letící hvězdu červnovou, teď si všechno ještě pečlivě ROZMYSLETE, energie vám pomohou najít přiměřenou formu vaší vize nebo výrobku.


Voda naší letící hvězdy se spojuje s vodou ročního vládce Krysy, takže extrémně velký důraz bude na PLYNUTÍ. Jen pokud zachováte plynutí ve svém životě, budete moci benefitovat z energie země, která vám přinese odpovědi na otázky, které si třeba již delší dobu pokládáte. takže nic neřešte a nezasekávejte se na věcech, které nejdou změnit. Pokud se vám do cesty postaví překážka, obejděte ji, dávejte si pozor na situace, ve kterých tzv. nevíte kudy kam.


Stejně tak bude tlak na individualismus, na prosazování svého vlastního já proti ostatním. Sledujte svoje chování a snažte se udržet ve středu - nepodceňovat se ani nepřeceňovat.


Květnová letící hvězda je vlastně velice jednoduchá. Měli bychom se držet ve svém středu i ve středu dění. Nevybočovat ani doprava ani doleva, tzv. "jet si zlatou střední cestu". Extrémismus nebude podporován a dostanete pěkně přes prsty :-) Stejně tak buďte sami sebou a nepovyšujte se nad ostatní. Pečujte - energie země je energie matky, takže pečujte o sebe, své blízké a svůj domov.


A hlavně - nechejte vše okolo sebe přirozeně plynout.

Představte si, že jste tento měsíc silný, rozložitý strom, který roste v řece už dlouhá léta. Řeka okolo vás plyne, cítíte jak vás omývají malé vlnky a vy si to užíváte. Nechcete se vrhnou proti proudu. Jste součástí řeky a necháváte ji plynout okolo sebe. Sledujete řeku a nic z toho, co po ní plave, vás nemůže ohrozit. Jste stabilní, spojeni s matkou zemí svými silnými kořeny, ve svém středu a v bezpečí ❤️


Buďte tady a teď. Objevte sílu přítomného okamžiku 🌞

Krásný den přeje Marie ❤️

bottom of page