top of page

Letící hvězda duben 2020

S nádherným jarním počasím se nám chystá další změna energií :-) Zítra se nám změní energie letící hvězdy (energie času). Budeme stále pokračovat v ENERGII KOVU, jen se nám energie kovu jinového změní na energii kovu jangového. Energie budou výraznější a budeme si muset dát pozor na trochu jiné věci. Zároveň zítra vstupujeme do důležitého mezidobí země - období, ve kterém si máme odpočinout od aktivních jarních energií, zastabilizovat se a popřemýšlet, co si počneme v následujícím období ohně, které bude trvat až do srpna. Ale teď už k naší letící hvězdě :-)


Přichází k nám ENERGIE NEBES a nebeského řádu. Nebesa se s námi moc nepářou a ani je extrémně nezajímá, co bychom chtěli. Dávají nám většinou to, co je pro nás opravdu dobré a když proti tomu bojujeme, dostaneme pěkně přes prsty.

 

Důležité bude dodržovat PRAVIDLA a ŘÁD. Pokud budete proti pravidlům bojovat a pravidla nebudete respektovat, dostanete za uši. Prostě to přijměte a NEBOJUJTE. Boj je energeticky velice náročný, lepší je síly šetřit na zkvalitnění vašeho života. Jiná situace je v řádech, které máte např. zavedeny doma. Pokud je chcete změnit, tak můžete, ale jen za předpokladu, že nová pravidla budou lepší a kvalitnější.

 

Pokud se na něčem s někým domlouváte, ujistěte se, že jste si navzájem rozuměli. Vyjadřujte se PŘESNĚ. A to platí hlavně ve vztazích, OCHRAŇUJTE je více než kdy jindy a než se začnete hádat, zkuste si raději napočítat do deseti - budeme mít tendence pro radikální ukončování a bude to platit i v této oblasti našeho života.

 

Velký důraz bude kladen na RITUÁLY :-) Jsou prostě důležité a teď vás ještě více posílí. Čím pravidelnější vaše aktivity budou, tím lépe.

 

Už máte za sebou jarní úklid? Že ne? Tak v dubnu na to bude ideální doba. Hlavně se zaměřte na vyřazení všeho, co vám doma NEFUNGUJE nebo toho, co už delší dobu nepoužíváte. Všechny tyhle věci vám doma blokují a odebírají energii, pryč s nimi!

 

Duben by měl být letos období, ve kterém se budeme potkávat s PŘÁTELI a můžeme využívat co nejvíce jejich POMOCI. Přestože teď nemůžeme trávit společné chvilky osobně, buďte v kontaktu co nejvíce - online nebo po telefonu. Můžeme mít tendence k tomu se cítit osaměle a právě kontakt s přáteli nám udělá moc dobře.

 

Jsme teď zavřeni doma a to nám ve spojení s energií kovu může přispět k duchovnímu rozvoji a posílení vaší intuice, zkuste každý den zařadit do vašeho programu MEDITACI. A jestli s ní nemáte žádné zkušenosti, nebojte se toho, meditace je totiž jen úsek mezi dvěma myšlenkami :-) Takže si stačí vybrat nějakou činnost, u které nepřemýšlíte a vypnete u ní a máte splněno :-) (já např. ráda pozoruji mraky na obloze). Z pohledu zdraví posilujte. Tělo, mysl a IMUNITU. Energie vám k tomu pomohou, takže nelenošte a hýbejte se. Jangový kov je DETAILISTA. Někdy až příliš bazíruje na maličkostech a prosazuje svoje názory a pravdy za každou cenu. Dávejte si pozor, jednoduše tyhle vlastnosti můžete převzít a zaděláváte si tím jen na problémy a zbytečné hádky. Buďte velkorysí jako drak a neřešte malichernosti ❤️🙏


 

Energie kovu je energie aktivní - bude se hodně projevovat a zasahovat do našeho života. Pak tu máme ještě energii, která bude harmonizovat - můžete ji využít na zklidnění energie kovu. HARMONIZOVAT situaci bude energie ohně, takže si dělejte radost. Milujte se. Mazlete se s partnerem, s dětmi, s domácími mazlíčky. Když vám bude ouvej a máte doma nějakou tu kočičku nebo pejska, hledejte první pomoc u nich. Následující dny budou nádherné, tak nebuďte zalezlí doma a vystavte se sluníčku. Oblečte se do červené. Oheň vám pomůže i s negativními dopady vlády kovu - smutkem a depresí. V tomto období se můžeme extrémně těžce vyrovnávat se ztrátou v našem životě. Ztrátou životního stylu, ztrátou kontaktu s okolím, ztrátou milovaného člověka. I s tím vám oheň pomůže a zmírní negativní emoce 🌺 Doufám, že si zítřejší den hezky užijete a budu se těšit zase příště, kdy si řekneme, jak bude fungovat drak v těchto nových složitých energiích (energie kovu pro něj není totiž úplně ideální) :-) Krásný večer přeje Marie ❤️





bottom of page