top of page

Letící hvězda pro měsíc březen

Pořád se nacházíme v období vlády dřevěného Zajíce, ten bude vládnout až do 19.3., ale co se zítra změní, je energie času s novou letící hvězdou. Tato hvězda je stejná jako ta, která nám vládne celý rok 2020, takže její energie budou ještě o to silnější!



Posílí se nám energie jinového kovu, zopakujme si tedy, co mu dělá dobře, ať se podle toho můžeme chovat :-)


 

Zaměřujte se na DETAILY a vyvarujte se zbytečným chybám. Nezapomínejme na to CHVÁLIT. Kolegy, partnera, děti...


Protože je jinový kov energie BUDOUCNOSTI, využijte ji k novým začátkům. Máte příležitost skončit se starými návyky a nahradit je novými, KVALITNĚJŠÍMI. Stejně tak můžete opustit staré věci, nebo přátele, kteří už dávno váš život spíše zatěžují než obohacují.

Připravte se na to, že tyto změny do vašeho života mohou přijít, i když nad nimi sami vůbec nepřemýšlíte, v energii letící hvězdy vládnou NEBESA a ta se mohou sama rozhodnout, že z vašeho života odseknou něco, co vám podle nich nedělá úplně dobře. Nevracejte se! Jděte dál a neohlížejte se za minulostí, jinový kov vám v tom pomůže.


Zapomeňte na DVOJJAKOST - říkejte co si myslíte, nelžete a nepodvádějte. Pokud vám bude někdo tlačit do hlavy svou pravdu, respektujte ho a vyhněte se konfliktu. Dělejte si RADOST, užívejte si života a vychutnávejte si KRÁSU ve všech podobách :-)


 

Důležitá bude energie země - je potřeba, abyste vědomě RELAXOVALI a odpočívali. Bude to těžké - období jara společně se silnou energií vody nás bude pořád pošťuchovat k tomu, abychom byli aktivní. Takže si prostě musíte odpočinek naplánovat. Stejně tak byste měli odpočívat psychicky - UZAVÍRAT se pravidelně na omezenou dobu do vaší jeskyně. Můžete si tento čas, kdy budete mít klid sama na sebe, na přemýšlení o vašem životě, naplánovat. Jinak na to totiž často zapomínáme.


Země bude energie harmonizovat, takže... pokračujte v dobrém JÍDLE a věnujte dostatek času správnému trávení. Ne že budete jíst ve stoje nebo za pochodu. Pěkně si k jídlu sedněte a vychutnejte si ho. Zapracujte dál na výzdobě vašeho DOMOVA. Důležitá je STABILITA, nepouštějte se do žádných riskantních aktivit. Stále pracujte na udržení vlastních HRANIC. Pokud je ještě nemáte definované, nebo o ně s někým bojujete, je čas říct, co ANO a co NE :-)


 

Pozor na energii dřeva. Bude tendence k lpění na MINULOSTI, TRADICÍCH, které už nemají žádnou budoucnost a pokud se střetnou dvě entity s rozdílnými představami, budou se chtít negativní emoce ventilovat ve formě VZTEKU a křiku. Přijměte, že to, co fungovalo minulý rok, nebo i posledních 10 let, se letos může měnit tak, že nezůstane kámen na kameni. Není to špatně, nebojte se, vystavíte nové základy na nových kamenech. Život nemůže být statický, stále se potřebuje měnit, jinak bychom zemřeli. A letošní rok je tu, aby provětral naše životy a vnesl nám do nich krásné nové energie. Nebraňme se jim :-)


Krásný večer a úspěšný březen přeje Marie :-)

bottom of page