top of page

Letící hvězda v červnu podporuje aktivní energie

Kamarádka: "Taky tak šíleně nestíháš?"

: "Jo, ten Kůň s Krysou mi dávají pořádně zabrat" 😅


Energie jsou letos mnohem rychlejší než minulý rok, takže můžete mít pocit, že vám den uteče, aniž byste se na chvíli zastavili. A ještě k tomu tu máme od 6.6. letící hvězdu, která nás pořád ponouká do toho, abychom zkusili/ udělali ještě tamto a tohle. 😎



Období je to tedy náročné a je potřeba si vědomě myslet na regeneraci a odpočinek. Zatím jsme sice neměli možnost užít si mnoha letních dní, ale jakmile přijdou, myslete na nebezpečnou kumulaci ohně, o které jsem mluvila v článku o znamení Koně. Takže žádná sauna, když je venku 30, žádný alkohol, nebo vysoce náročné sporty na sluníčku apod.


V neděli nám Koně vystřídá Koza a ta by si měla už jen užívat, nechat se opečovávat a pobývat v přátelském kolektivu, který ji bude milovat. ❤️ Takže jestli si za její vlády ty nohy na stůl nedáte a budete chtít všechno stíhat a za něčím se hnát, extrémně se vysílíte. V srpnu nám začne extrémně silné období kovu (zesílené kovem letošního roku), do kterého vyčerpaní vstoupit nechcete. Je spojené s naší imunitou a tu bychom měli nejen kvůli letošní situaci posilovat, jak nejvíce můžeme.

Takže všechny velké úkoly, které máte rozpracované, zkuste dotáhnout do konce týdne, využijte ještě poslední zbytky energie Koně podpořené červnovou letící hvězdou.


Jaké energie nám tedy letící hvězda přináší?


ROZMANITOST bychom si v červnu měli užívat ve všem. Takže zapomeňte na nějaké diety a hladovění. Ano, měli bychom jíst střídmě a lehce, ale neměli bychom mít pocit, že si něco dát "nemůžeme".


Důležité jsou VAŠE VZTAHY. 🥰 Váš vztah k partnerovi, k rodině, k práci, ke kamarádům, k vám samým. V červnu vám energie pomohou lépe přijmout zodpovědnost za vaše vztahy. Zodpovědnost za vztah je věc, kterou se pořád učíme a měli bychom na ní pracovat nejen v tomto období. Znamená to, že neberu druhého jako samozřejmost a rozumím tomu, že jsem za náš vztah zodpovědná 50-ti procenty stejně jako můj protějšek. Do koše vyhoďte výroky typu: "je to jen jeho vina, já za nic nemůžu" a stejně jako přebíráte zodpovědnost za vaše životy, přijměte i zodpovědnost za vaše vztahy.


V červnu do nich vneste rozmanitost, jeďte někam, kde jste ještě nebyli, okořeňte váš sexuální život, nevařte každý den to samé jídlo, ale experimentujte. Nenechte se převálcovat nudnou rutinou a pusťte do vašeho vztahu čerstvý vánek. 😊 Hlavně nechte vaše soužití přirozeně plynout a dávejte partnerovi dostatek informací o tom, co děláte, cítíte a plánujete do budoucnosti. Sdílení informací je teď důležité a předejdete tak nepříjemným pocitům strachu.

Mluvte a komunikujte! Nic nedržte v sobě! Vše, co v sobě dusíte, ve vás začne doslova zahnívat a to se začne negativně projevovat i na vašem fyzickém já. 🤕


 

Vyvarujte se bojům. Buďte benevolentnější při prosazování svých nastavených pravidel a když partner nebo kolega na nějaké zapomene, nechte vodu, ať vaše emoce odplaví pryč. Nebojujte, nehádejte se, nelpěte a netrvejte na svém. Extrémně vám to ubere energii!


Nechejte se unášet životem a užívejte si toto krásné období. Užívejte si přítomný okamžik a bude vše dobré 🙏


Krásný a trochu uspěchaný den přeje Marie ❤️

bottom of page