top of page

Období DRAKA je tu

Aktivní energie dřeva dosahují svého vrcholu. Přichází energie Draka, která nadopuje přírodu, aby mohlo její bujení propuknout v plné síle.


Drak je nejmocnějším zvířetem zvěrokruhu, protože jen on dokáže létat. Jeho vláda je spojena s RŮSTEM. Venku začíná boom a všechno živé se dere ze země ven na povrch. Období draka je spojeno také s obdobím života, ve kterém se nacházíme cca mezi 6 - 12 rokem. Je to období velkých plánů a vizí, období ve kterém je vše možné, vše chceme prozkoumávat a nechceme se ničím omezovat.


A přesně tak bychom se měli chovat i teď :-) Jen tak bude drak spokojený.

 

Protože drak létá vysoko, také daleko vidí. Vidí to, co ostatní ani nemohou tušit. Proto je jeho vláda důležitá pro naši BUDOUCNOST. Letošní rok máme využít pro odkrytí naší budoucí životní cesty. Měli bychom si uvědomit, co je naším cílem a v roce 2022 za ním vykročit. V tom nám období Draka může hodně pomoci. Roušku vaší budoucnosti nejlépe poodhalíte na nějakém vysoko postaveném místě s širokým rozhledem. Na nějaké si zajeďte a "uvidíte" :-)


Letošní energie jsou hodně podobné těm loňským. Energie budoucnosti nás provází i letos, to staré musí odejít, aby udělalo místo tomu novému. Už i ti, kteří si mysleli, že se můžeme vrátit k původnímu stylu života cítí, že se to nestane. Už teď je potvrzené, že chování společnosti se změnilo a že už nic nebude jako dřív. Není to proces jednoduchý, nástup nového je vždy energeticky náročný. Změny bolí a není snadné je přijmout. Ale pokud je přijmete a vstoupíte do nového, Drak vám na vaší cestě pomůže.


Teď je důležité více než kdy jindy přemýšlet o své budoucnosti. Na začátku dubna se k energiím draka přidá ještě energie mezidobí země a my budeme mít výborné podmínky na to přijít, kudy dál jít. Pokud jste si v lednu neudělali plán na celý rok a nedali si dohromady, co byste od letošního roku chtěli, využijte období Draka. Plány se vám budou nastavovat lépe, protože Drak dohlédne dál než Buvol v lednu.


 

Energie Draka vymezuje náš životní potenciál - na co v životě máme a na co ne. Jaký máte POTENCIÁL? To je otázka, na kterou vám dá odpověď např. váš astrotyp. Zaměřte se na sebe a hledejte hranice vašeho hřiště - hřiště na kterém hrajete hru vašeho života.


 

Drak není malicherný a protože má obrovský NADHLED, nedokáže se úplně zaměřit na DETAILY. Pitvání detailů ho doslova přivádí k šílenství. Na tohle myslete hlavně ve vztahu. Buďte k sobě velkorysejší a nebazírujte na maličkostech. Řešte jen opravdu důležité věci a ne to, že "zase nevynesl pytel s odpadky".


 

Udržujte ve svém životě ROZMANITOST. I když jsme v této době extrémně omezeni, najděte si každý den aktivity, které draka udrží vysoko v oblacích. Když se totiž poddáme pasivitě a zbytečnému přemítání nad tím, co se teď okolo nás děje, stáhneme draka k zemi a takový drak už nám s budoucností moc nepomůže.


Držte se.

Marie


bottom of page