top of page

Odsekli jste opravdu všechno?

Období Kovu nám vrcholí s energií Psa. Kohout mu předal vládu včera, a pokud jsme se hezky činili a dělali jsme to, na co je Kohout nejlepší, bude vláda Psa jako třešnička na dortu a posílí nás.


Měli bychom se cítit lehce, protože jsme z našeho života odstřihli vše, co nesouvisí s naší životní cestou a co nás zbytečně zatěžuje. S Kohoutem jsme měli zhodnotit naši celoroční práci a rozhodnout se, co se povedlo a budeme v tom pokračovat, a co ponecháme minulosti. Měli jsme využít Kohutovo zaměření na detail a prozkoumat všechny oblasti našeho života, abychom zjistili, co má potenciál do budoucnosti a co bychom měli nekompromisně odseknout. Už bychom měli mít v hlavě plán na příští rok – co dělat budeme a co rozhodně ne, v čem budeme pokračovat a v čem ne.

Pokud se vám to povedlo a máte pocit, že jste si v životě ponechali jen věci, které FUNGUJÍ, bude mít Pejsek velkou radost. Pes totiž dohlíží na to, aby věci správně fungovaly. Takže pokud ještě cítíte rezervy v některé oblasti vašeho života, např. ve vztahu nebo v kariéře, připravte se na to, že říjen pro vás může být dost náročný měsíc. Pes vyčenichá, že máte v životě něco, co není tak, jak má být, něco, co vám vysává energii. A protože je pes přítel ochranář a chce vás ochránit před dalším vyčerpáváním, vezme věci do svých rukou a pěkně vám ty nepotřebné věci ODSEKNE sám.

Pokud tedy ještě cítíte, že máte něco nedořešené, že jste ještě neřekli kamarádovi, že už vás pěkně dlouho vysává jako pijavice, ale stejně s ním jdete zase na pivo, nebo vás v práci terorizuje nadřízený a vy se mu nedokážete postavit, jděte tomu naproti a ještě z kraje vlády Psa se pokuste tyhle věci napravit. Vím, že některé situace nejsou jednoduché, ale myslete na to, že nás čeká ještě 11 let období kovu a čím více zatěžujících věcí odsekáte, tím lépe se vám bude v tomto období kovu žít.


 

Pes je vlastně energie našich milých NEBES. Pokud my sami neumíme některé věci zpracovat, přicházení na řadu nebesa, aby nám život nastavila tak, jak má podle vesmíru vypadat. A to se nám ne vždy musí líbit, protože tohle fungování nebesa nenastaví tak, že by se nám v životě začaly dít hezké věci a lidé okolo nám začali sami od sebe pomáhat. Seky přijdou chladně a nekompromisně a zbaví nás nepotřebného v našem životě často i bolestivě.


 

Tak … protože jsem měla zpětnou vazbu na délku mých příspěvků, budu je teď více kouskovat, aby byly lépe stravitelné. Také plánuji svůj první podcast, protože mi došlo, že točení videí nikdy nebude můj šálek kávy a téhle představy jsem se vzdala. Ale chtěla bych, aby se informace dostaly i k lidem, co třeba nemají čas číst a mohli by si moji nahrávku pustit v autě nebo při běhání. Tak mi držte palce, ať se do toho pustím co nejdříve a uvidíme, jak to Pes vyhodnotí - jestli to fungovat bude, nebo nebude 😅

Užijte si poslední teplý den a sekejte to! Myslím na vás, Marie ❤️

bottom of page