top of page

Oheň propukl v plné síle :-)

OHNIVÉ energie jsou tu a my teď 2 měsíce pojedeme na hřejivé vlně DOBRODRUŽSTVÍ a krásných zážitků :-)


Už pár dní přemýšlím, co vám mám napsat o tomhle období. Mám totiž pocit, že už o ohni všechno víte :-) Mám pocit, že o ohni píšu téměř pořád, u každého období. Oheň je totiž pro náš život hodně důležitý, ohřívá náš smutek, oslabuje chaos v našem životě a zmírňuje bojovnost a ostré hrany. Super je, že ho stačí jen troška a začnou se dít velké věci :-)



Takže co říct o tomhle období? Energie vás prostě budou tlačit do toho, abyste si užívali. Nebraňte se tomu a UŽÍVEJTE SI. Radujte se ze života, žijte každý den, jako by byl poslední. RADUJTE se z přítomného okamžiku, zapomeňte na minulost a budoucnost, buďte tady a teď. Jděte ven, OTEVŘETE SE nádherným energiím a ŽIJTE! ❤️


Snažte se dělat věci, KTERÉ VÁS BAVÍ, oheň zjemní příkazy a zákazy, které se na nás v poslední době navalily, takže se budeme moct více SETKÁVAT S LIDMI, které máme rádi. Využijme toho, tohle je období, kdy máme být v kontaktu s ostatními lidmi a hlavně VENKU pod širou oblohou!


 

Ještě 11 dní jsme navíc pod nadvládou Hada, tady jsme si o něm povídali minule, ještě za vlády země: https://bit.ly/2zhRBU7. Oheň vlastnosti Hada, o kterých jsem psala, ještě zesílí. Dnes zmíním další, které u Hada cítím více propojené s ohnivým obdobím a měli bychom o nich vědět.


Minule jsem zmiňovala, že Had nám má zpracovat to, co Drak v naší budoucnosti viděl. Had vybere nejreálnější cestu a cíl a pošeptá vám ji do ucha. Když budete hezky potichu ve své jeskyni, třeba se vám podaří jeho šeptání uslyšet :-)


Had spojuje svoji schopnost HLEDAT a nalézat řešení s letošní Krysou, takže když se zavřete do své jeskyně, je velice dobře možné, že najdete řešení problému, který vás už dlouho trápí. Kromě toho Had zjistí, KAM se máte dále ubírat a až nastoupí k vládě Kůň, tak už za svým cílem prostě jen poběžíte :-) Takže to za to stojí, na chvíli si "dát voraz", zavřít se doma do klidu a nechat promluvit vaši vnitřní MOUDROST, ne? :-)


V tomhle období vás mohou napadat různé nápady třeba na nové podnikání nebo na jinou ZMĚNU ve vašem životě, oheň ke změně pošťuchuje a když necháte Hada, aby zjistil, jestli je váš plán životaschopný, tak vám energie ohně pomůže udělat ROZHODNUTÍ, které byste v jiném období v roce určitě neudělali. Oheň rozpustí váš strach a můžete se vrhnout do nového životního dobrodružství. POZOR, vrhejte se opravdu jen pokud VÍTE, že jsou vaše plány REÁLNÉ, jinak můžete velice dobře ztroskotat i se svými ohnivými plány :-)


 

Pokud jste ve vztahu, tak si dávejte pozor na přehnanou ŽÁRLIVOST. Had je zvířátko milující a svého partnera miluje tak moc, že ho obtočí a trochu podusí :-) Byla by škoda, abychom si tak krásné energie, které by nám mohly náš vztah zapálit a podpořit jeho stabilitu, pokazili nějakým majetnickým chováním. Když na vás nějaká taková chvilka přijde, uvědomte si, že to je jen Had a zkuste se od nepříjemných pocitů odosobnit a nechat partnerovi trochu volnosti.


Možná budeme mít problém s naším partnerem mluvit o tom, co cítíme. Had si vše SCHOVÁVÁ UVNITŘ. Možná budete chtít před partnerem utajit něco, na co nejste pyšní. Nebojte se, pokud je to pro vás tak těžké přiznat, počkejte si na Koně a uvidíte, že se z vás pak slova povalí jako vodopád :-) Had nechce před ostatními vypadat jako neschopný pitomec, ale Koni je to šumafuk :-)


Had má skvělý SMYSL PRO HUMOR, tak toho využijme a místo hororů si pusťte nějakou dobrou komedii, zahrajte si společenskou hru a nebojte se doma nebo v práci pěkně od srdce ZASMÁT.


Pozor na AGRESIVITU, hádky mohou nabrat sílu středně silného orkánu. Kompromis by mělo být slovo, které si teď budete opečovávat. Pokud k hádce dojde, nechme ji proběhnout a nedělejme z ní nic víc, než to, co opravdu byla - roznícení ohnivých energií mezi dvěma milujícími se lidmi. Žádný konec světa.



PROSTOR už by měl být vyzdobený letními energiemi. Roztáhněte závěsy, otevřete okna, větrejte. Z oken byste měli mít ničím necloněný výhled do okolí.

Stejně jako oheň šlehá vzhůru, tak by měla šlehat i vaše energie v prostoru. V interiéru se tedy budou radovat vertikály - vysoké kytky ve váze, úzké vysoké skříňky, cokoliv co tzv. "požene" energii vzhůru. Doplňte doma barevné doplňky, nejlépe žlutou, oranžovou a červenou. Pokud si barvou nejste jistí, je důležité, jaký z ní máte pocit. Takže když na vás působí vesele a hřejivě, tak je to to pravé. Zkrášlete si prostor řezanými květinami, povinně pokud nemáte doma žádné jiné rostlinky. Jen na ně dávejte pozor, jakmile začnou uvadat, hned je vyměňte - pak už by vám zbytečně energii braly a ne dávaly :-)


Aby toho najednou nebylo příliš, tak o jídle a našem zdraví si povíme zase příště :-)


Krásný víkend přeje Marie 🌞

bottom of page