top of page

Využijte sílu Tygra!

Období Buvola nám před deseti dny skončilo. Rozmysleli jste si dobře, jakou se chcete dát cestou? Jakých cílů chcete dosáhnout?


 

Nacházíme se v nadvládě Tygra, který vám může pomoct vašich cílů dosáhnout :-)

Tygrova energie je energie dřeva a tato energie je silná, dostane se všude a zvládne cokoliv. Pokud jste dobře využili Krysu na konci roku ke sběru informací a Buvola jste nechali vymyslet, co na základě těchto informací chcete tento rok dělat, pak Tygr všechno tohle využije a jeho energie vám pomůže začít jednat.



Víte, co chcete? Máte vše promyšlené? Začněte! Hned teď a na nic nečekejte. Když Tygr ví, co loví, tak to uloví. Nečekejte a už se nerozmýšlejte, teď je ta správná chvíle vrhnout se do toho po hlavě! Dřevo bude letos opravdu silné, protože ho podporuje energie vládkyně roku Krysy, tak jeho sílu využijte.


Nejsilnější bude tato "energie začátku" od 5.2. do 19.2., kdy se k Tygrovi přidá ještě roční období dřeva (skončí mezidobí země). V této době opravdu nezaspěte a využijte silné energie, letošní vládce roku je rychlý a nesmíte si nechat ujít jakoukoliv příležitost. Opakovat se nebude :-)


 

Právě kvůli silným dřevěným energiím bylo důležité v zimě odpočívat. Protože pokud jste to nedělali, jarní energie vás semelou. Říká se tomu "jarní únava".

V období dřeva je důležité chránit si orgány spojené se dřevem, protože jsou více zatěžované. Chraňte si oči, nechejte je odpočinout při práci na počítači, pořiďte si na stůl do práce zelenou kytku a v pauzách se kochejte. Pozor dávejte na žlučník a játra - tzv. suchý únor (úplně bez alkoholu) je skvělý nápad. Vyzkoušejte jednodenní půst. Choďte na procházky do přírody a nejlépe někam k vodě. Pozor si dávejte i na ledviny, chraňte si bedra a dodržujte pitný režim. Element vody vám pomůže podpořit energii dřeva.



Pozor si dejte, pokud jste v období vody (listopad, prosinec a začátek ledna) dostatečně nešetřili energii. Protože pak by vás mohla silná energie Tygra hodně vyčerpat. Pokud jste odpočívat nechtěli nebo nemohli, vše výše uvedené pro vás platí dvojnásob.


Myslete na sebe a opatrujte se :-)

bottom of page