top of page

Zaměřte se letos na svou životní cestu

Rok kovového Buvola, který začíná 12. 2. 2021, pro nás bude extrémně důležitý. Letos si totiž potřebujeme rozmyslet, jak bude dál pokračovat naše životní cesta. S Krysou roku 2020 jsme si měli zjišťovat různé informace a tzv. očuchávat terén a nedělat žádná velká rozhodnutí. Buvol teď tyto informace musí zpracovat a ujasnit si, jakou cestou se dál budeme ubírat.

Energie letošního roku se sešly opravdu neuvěřitelně, takže je jasné, že letošní rok je pro naše životy opravdu přelomový. Je potřeba se zklidnit, zpomalit a začít prozkoumávat, jaké jsou naše možnosti do budoucna. Pokud necháme Buvola dělat "jeho práci", tak na konci jeho přemýšlení vyšlehne jasný plamen, který osvítí náš skutečný cíl. A když známe cíl, máme už napůl vyhráno.

Cílem letošního roku je ujasnit si, jak přesně bude vypadat náš cíl! Co chceme dělat, jak chceme žít za 11 let?

Proto tento rok opravdu bezezbytku využijte ke:


🐃 zkoumání a zkoušení věcí

🐃 přemýšlení nad tím, co vám v životě funguje a co nefunguje, co chcete a co nechcete

🐃 zkoušení nových systémů, které by vám mohli na vaší cestě pomoci. Můžou to být aplikace, programy, ale i třeba nové rituály, které vám pomohou s lepší organizací dne


Co vám v tom pomůže:


♥ meditace a zklidnění mysli

♥ zpomalení, ale ne zastavení (pozor na deprese a strach - pravidelně se hýbejte)

♥ uzavření se někde, kde vás nebude nikdo rušit - ale vždy jen na chvíli, pak zase musíte vyjít ven a být v kontaktu se světem :-)

Právě se nacházíme v měsíci Tygra a jeho energie říká jediné: "Začněte teď hned"! Zaujalo vás něco minulý rok? Řekli jste si: "tohle bych chtěla zkusit", "sem bych se chtěla podívat", "s tímhle člověkem bych se chtěla seznámit"? Teď je ten pravý čas na to jít to zkusit, jet se tam podívat a začít se seznamovat.

A nezapomeňte, že cesta je cíl. Takže pokud něco z toho, co budete zkoušet, na konci roku nezapadne do vaší životní cesty a nebudete to na cestě za svým cílem potřebovat, nevadí. Zkoušet znamená chybovat. Jen chybami rosteme a zjišťujeme, co je pro nás to pravé a co ne.

Myslím na vás, Marie.

bottom of page