top of page

Zítra se rozhodne o naší budoucnosti

Zítra nás čeká velice důležitý den. Otevře se nám tzv. okno do budoucnosti, kdy budeme moci zahlédnout, co nás v příštím roce může potkat.


Sledujte pečlivě, co se Vám přes den přihodilo a večer si vše zapište do notýsku. V lednu se pak nad událostmi můžete zamyslet a připravit se na další rok opravdu pořádně, se vším dobrým i zlým, co může přinést.


Např. - celý den se Vám nebude nic dařit, budete naštvaná a vystresovaná. To pro další rok nevěstí nic dobrého a měla byste se pořádně připravit na to, že to bude rok náročný. Je potřeba co nejvíce šetřit síly a co nejvíce se držet Vaší osobní typologie.

Pokud se Vám bude vše dařit a celý den bude prozářený sluncem, můžete se připravit na to, že stejně tak prozářený bude i celý nadcházející rok.


Můžete sama ovlivnit, jak bude vypadat. Chovejte se k ostatním soucitně, trénujte buddhův úsměv a když se dostanete do konfliktní situace, vyřešte ji s klidem. Udělejte si čas na Vaši oblíbenou činnost, pořádně jezte a v pravou chvíli odpočívejte. Vstaňte s pocitem vděčnosti za svůj život. Vyšlete vesmíru jasnou zprávu: "takto chci, aby vypadal můj příští rok".


Hezky se na ten zítřejší den vyspěte a držme si palce, dobrou noc.

Marie

bottom of page