top of page

Čínský rok Buvola právě začal

Dnešním dnem začíná rok Buvola a každý z nás jej bude prožívat více či méně jinak. Naše vnímání budou ovlivňovat jak naše osobní energie, tak další faktory spojené s naším původem a dosavadním způsobem života.

Každý jsme jedinečný a i když se sejdou dva lidé se stejným energetickým základem, stejně se liší genotypem od svých rodičů, výchovou a myšlenkovými programy, které si tito lidé nesou ve svých hlavách. Liší se mírou vědomého přístupu k životu, liší se tím, jak velkou odpovědnost za svůj život přijímají.


Takže vás chci upozornit, že není přesné, kdybych vám teď řekla, že pro lidi narozené v roce Tygra bude rok Buvola spíše náročný. Ale základní střípek do skládačky to je a pokud neznáte všech 6 osobních energií - svůj celý astrotyp, alespoň nějakou informaci vám to přinese.


S jistotou ale můžu říct, že celkově bude rok Buvola náročný a přísný.


Pokud cokoliv nepřijmete, budete mít silné tendence s tím bojovat, stejně jako v roce minulém. Buvol bude posilovat individualitu každého z nás. Což může být u vědomého člověka (ten, který si uvědomuje své emoce a umí z nich vytěžit to nejlepší) dobře, ale u člověka nevědomého (ten, který se nechává emocemi ovládat) to může být problém. Buvol bude přát těm z vás, kteří umí pořádně zamakat a těm, kteří mají dar nechat věci okolo sebe přirozeně plynout.


V příštím příspěvku si odhalíme, jaký budou mít energie roku 2021 vliv na jednotlivá zvířata - odhalíme si část energetické skládačky roku 2021.


 

P.S. Pokud jste si ještě neudělali Vison Board na rok 2021, tak o víkendu na tom "zamakejte", Tygr už se začíná připravovat ke skoku a je potřeba mu dát vědět, kam a kdy má skočit :-)


"Chcete podnikat? Chcete se přestěhovat do hezčího bytu? Pokud znáte svůj sen, pokud přesně víte, jak by jeho splnění mělo vypadat, můžete si Vision Board připravit opravdu detailně po měsících. Ke každému měsíci si dejte milník a doplňte ho obrázkem, který ho vystihuje. Pokud cíl nemáte, využijte rok Buvola pro nalezení cesty. Na Vision Board si dejte obrázek cíle, který chcete letos objevit (na obrázku může být slovo CÍL, nebo vrcholek hory, prostě cokoliv co ve vás bude probouzet pocit dosažení cíle). A pokud chcete v roce 2021 prostě jen hezky žít, dejte si na něj obrázky všeho, co v životě máte, co vám dělá radost, za co jste vděční a všeho, co byste v něm ještě chtěli. Ať už je to cestování po světě, nová pračka nebo úsměv na tváři :-)"


Krásný začátek roku Buvola přeje Marie a těším se na příště :-)

bottom of page