top of page

Byli jste osvíceni?

Stalo se vám v průběhu července, že jste dostali nějaký nový nápad, který vás úplně nadchnul? Nadchnul tak, že jste cítili vlnu nadšení a říkali jste si, že pokud ho zrealizujete, už nic jiného ke štěstí potřebovat nebudete? A najednou, jako by jste to věděli celou dobu a říkali si: "AHA! Vždyť je to tak jasné, jak jsem to mohla nevidět?"

V červenci na nás energeticky působil silný oheň = "nejvyšší jang", takže jsme se mohli v určité příznivé chvíli dostat do stavu "osvícení". Osvícení v tom smyslu, že nám oheň doslova osvítil cestu, kterou bychom se měli vydat.


Podotýkám, že to může být cesta nelehká, protože universum úplně nezajímá to, co bychom chtěli my sami, posílá nám prostě věci, které jsou pro nás v současné chvíli nejlepší. A ty pro nás mohou být v tu danou chvíli buď příjemné, nebo transformační.


Pokud jste takový pocit zažili, vyčkávejte. Seďte na hoře osvícení a rozhlížejte se po okolí. Hledejte cesty, které k vašemu cíli vedou a přemítejte nad tím, která by pro vás byla nejvhodnější. Nechávejte v sobě pomalu vaši ideu uzrát. Zapisujte si nápady, které k vám budou chodit, netlačte na pilu, do ničeho se nevrhejte po hlavě, jen sledujte. Myšlenky, situace, lidi, které v srpnu potkáte, místa, která navštívíte. A to, co vám mohou přinést na vaší cestě.


A pokud budete na konci srpna mít pocit, že víte, kudy se vydat, energie září bude letos extrémně příznivá pro to, abyste zaseli první semínka toho nového, co má příští rok vyrůst.

bottom of page