top of page

Jak vás ovlivní rok Dřevěného Draka?

Nejdůležitější informace přímo vám na míru se dozvíte na mé přednášce v příjemném prostředí centra LORETO v Praze, 13. 2. 2024 od 18:00 do 20:00.



Rok 2024 bude opravdu klíčový pro naši budoucnost a prosperitu a proto je velice důležité vědět, jaké podmínky si přichystal přímo pro vás.


Každý z vás máte svou jedinečnou osobní typologii (astrotyp) a každý jste jinak jedinečný. To, co může být pro jednoho v příštím roce příležitost, může druhý vnímat jako utrpení.


Na internetu sice najdete spousty předpovědí pro jednotlivá zvířata, víte ale, že tato předpověď je ve většině případů velice nepřesná? Zvíře totiž není jedno, ale čtyři a pokud máte ve své typologii nějaké silnější, než to napsané u vašeho roku narození, je rázem všechno úplně jinak.


I proto bude přednáška přizpůsobená interaktivně tak, abyste si z ní odnesli co nejvíce informací na míru přímo vaší osobní typologii. Získáte na ní svůj jedinečný astrotyp a všechny informace, které vám předám, budete moct rovnou aplikovat do svého života.


Vstupné je 350 Kč a své místo si můžete rezervovat zde: https://bit.ly/4b0sLW6.

Počet míst je omezený.


Těším se na viděnou!

Marie


Centrum LORETO, Rohanský ostrov - ul. Štorchova 1555/5 (1. patro).

Tramvajová zastávka Libeňský most.

bottom of page