top of page

Období Opice letos využijte na sto procent!

Období Opice je tu. Energie roku začínají klesat a připravovat se na podzim. Noci jsou chladnější a ráno si už raději vezmeme sáčko přes ramena, abychom neprochladli. Už se pomalu začínáme zpomalovat a stahovat do sebe, sice ne nijak extrémně, ale první náznaky už jsou tu.

Energie se pomalu usazují, ale Opice je neposedná všetečka, takže i když její energie už není tak průbojná, jako např. energie Koně v červnu, stejně je velmi aktivní a zvídavá. Měsíc srpen tak můžeme využít k tomu, abychom zjistili to velké JAK.


JAK máme změnit práci, JAK máme změnit náš vztah s partnerem, JAK máme změnit náš životní styl, JAK být výkonnější, JAK relaxovat...prostě cokoliv, co vás napadne. Stačí jen položit otázku a pak nechat život plynout. Odpovědi k vám začnou chodit náhodně a přirozeně. Je jen důležité se umět pozorně dívat, abyste znamení nepřehlédli.


Opice vše vidí a slyší a z toho, co vidí a slyší si umí velice dobře poskládat, jak by se měla chovat, aby z toho měla co největší užitek. Takže jak vidíte, její energie pro nás mohou být opravdu velice přínosné a letos o to více, protože vše se tento rok točí okolo naší životní cesty. Příští rok zaburácí hrom a nastoupí k vládě dřevěný Tygr, který vykročí na novou cestu...samozřejmě jen, pokud bude vědět, kam se má vydat a jak se má na nové cestě chovat.


 

Opice má letos v srpnu ještě jednoho velkého "pomocníka" a tím je energie letící hvězdy. Ta nastavuje Opici podmínky pro kontemplaci a ještě větší potencialitu pro to zjistit, JAK to bude pro nás nejlepší do budoucna. Energie země, kterou letící hvězda přináší, je pro Opici skvělá pro její vymýšlení, přináší jí oporu a jistotu a Opice tak může šmejdit a zjišťovat, jak se jí zlíbí.


Jen si dávejme pozor, aby energie země Opičku moc "nedržela při zemi". Opice má ráda zábavu a dlouhé přemýšlení ji nebaví, raději dělá věci intuitivně. Takže žijte přítomným okamžikem a dělejte cokoliv, co vám dělá radost. To její energii posílí a nadlehčí tíhu země. A to už nechám na vás :-)


Krásný začátek babího léta přeje Marie.

bottom of page