top of page

Pomalu vylezme z jeskyně :-)

Energie roku 2021 nás zavřela do pomyslné jeskyně a já jsem tam tedy byla požehnaně dlouho :-) Po mém vystoupení na festivalu Evolution jsem se už jen plně věnovala dokončení mého terapeutického studia a připravovala jsem se na závěrečné zkoušky FRS, abych získala certifikaci pro svou konzultantskou činnost.


Udělala jsem to, co se v jeskyni dělá, soustředila jsem se na sebe a na svoji životní cestu.

Ale už cítím energie nového roku a to, že je pomalu čas vylézt ven. :-)

Když se dívám na lidi kolem mě, toužím vědět, jestli využili energie roku 2021 stejně jako já. Je pravda, že jsem nebyla vždy na příjmu a spíše jsem se zdržovala doma, je pravda, že to pro mě byl rok neuvěřitelně těžký a náročný na psychiku (hlavně v první polovině), ale mám pocit, že moje cesta se mi více odkryla a už vím, kudy vykročit.


Rok 2021 byl vhodný pro to srovnat si v hlavě, jak to vlastně máme. Kdo jsme, jaká je naše individualita, co v životě dál chceme a co už necháme minulosti. Vše, co nepatří na naši životní cestu mělo být odstřiženo. Asi to nebylo vždy úplně jednoduché, ale ten, kdo pohlédl svým stínům zpříma do očí, měl velkou šanci se s nimi vypořádat.


Důležité bylo mít na zřeteli naši další cestu, aby nám mohl být odhalen správný směr.


Pokud si ještě nejste úplně jistí, kudy se vydat, tak ještě zůstaňte uzavřeni a využijte posledních 14 dní nejsilnější energie Buvola pro kontemplaci a usebrání se nad otázkou vaší budoucnosti. Energie teď kulminují a bylo by dobré jich využít. Meditujte, relaxujte a pozorujte.


Vymýšlejte, co chcete! Pokud to nevíte, tak by to měla být teď vaše jediná činnost :-) Možná že teď je ten nejlepší čas si konečně říct, po čem doopravdy ze srdce toužíte.


Přeji všechno nejlepší do našeho nového roku!

Krásný víkend,

Marie

bottom of page