top of page

Co Vás čeká v roce 2020?

S příchodem nového čínského roku se mě víc a víc lidí ptá, jak na tom bude právě to jeho zvířátko. Jestli se mají chystat na životní zkoušky, nebo si zase na nějakou chvíli oddychnou :-)


Bohužel odpověď nikdy není úplně jednoduchá. Jestli jste viděli mé video, kde ukazuji, jak kompletní astrotyp vypadá, tak si určitě pamatujete, že má 6 řádků, obsahuje náboje jin a jang, 6 energií a 4 zvířata. Zvířata jsou každé jinak silné a jejich sílu pak ještě doplňují různé náboje a energie prvků.


Může se tak klidně stát, že pokud jste se narodili v roce, kdy vládl slabý Kohout a na dalších dvou nejsilnějších řádcích máte ohnivého Koně, tak Kohoutek bude doslova zadupán do země....a pro Vás nebude až tak důležité, jaký je rok 2020 pro Kohouta, ale bude Vás nejvíce zajímat jeho vliv právě na ohnivého Koně.

A ten rozdíl je opravdu obrovský - Kohouta budou energie podporovat a oproti tomu Kůň to nebude mít vůbec jednoduché.

Protože mi došlo, jak důležité je vědět, co vás v tomto roce čeká a ne každý má po Vánocích dostatek financí na to objednat si kompletní rozbor typologie, můžete si teď u mě za symbolickou cenu objednat jen základní přehled - náboje, energie a zvířata bez podrobného rozboru :-)


Rok 2020 z pohledu Vašeho dominantního zvířete:



 

Pro Krysu bude následující rok velice pozitivní, bude se cítit jako Krysa ve vodě :-) Všechny energie ji podporují, takže jestli se objevuje na nějaké úrovni Vaší typologie, můžete využívat její vlastnosti k hladkému posunu k Vašemu cíli. Využívejte její schopnost získávat informace, dar komunikace a dejte si pozor na to, abyste se v příštím roce na ničem nezastavovali, nechejte věci přirozeně plynout. Příští rok bude hodně rychlý a pro Vás bude čas odsýpat ještě rychleji, dejte si proto pozor na zbrklá rozhodnutí a zodpovědně relaxujte.


 

Buvol se může připravit na poměrně dobrý rok. Protože je to jedno z vodních znamení, budou jeho energie podporovány. Jediný problém je, že je velký rozdíl v rychlosti Krysy a Buvola. Krysa se žene dopředu a Buvol má rád své vlastní pomalé tempo. Energie mohou být pro Vás hodně vyčerpávající. Zachovávejte si vlastní tempo, dělejte věci dál podle Vašich pravidel a nenechte se energiemi strhnout k nepromyšlené aktivitě. Využijte energie vody k získávání důležitých informací a postupujte pomalu kupředu. Nezastavujte se.


 

Tygři...připravte se na náročný rok. Kov, který převzal vládu, se s energií Vašeho znamení nekamarádí. Tygr si rád dělá věci po svém a i když si budeme příští rok moci některá pravidla trochu přizpůsobit, tak se stejně může dostat do situací, kdy nebude zbytí a bude muset poslouchat. Tato frustrace se může hromadit a Tygři se mohou cítit hodně rozladění. Pomoci by měl pobyt v přírodě, ideálně u vody a ventilování negativních emocí. Když budete chtít, řvát, řvěte, neduste to v sobě. Jen připravte okolí na to, že tento rok s Vámi budou muset mít větší trpělivost :-)


 

Pro Zajíce budou sice energie kovu podobně nepříjemné jako pro Tygra, ale přece jen pro ně rok 2020 nebude tak náročný. Zajíc je rychlý, v tom mu rychlá energie Krysy bude vyhovovat, jen by se měl zaměřit na to, aby jeho posun kupředu byl plynulý a postupný. Má totiž někdy tendence přeskakovat z jedné věci na druhou, rozdělat více aktivit najednou a ani jednu nedokončit. Letos se zaměřte na jednu věc a v ní se posouvejte, využijte svoji pracovitost k dosažení cíle. Choďte hodně mezi lidi a využívejte svůj dar networkingu - Krysa Vám v tom letos hodně pomůže.


 

Drak bude letos zažívat perné chvilky. Drak je vizionář, který se nerad nechává svazovat pravidly, takže stejně jako Tygr může mít letos problém s tlakem na dodržování pravidel a řádů. Plus se mu nebude líbit to, že ho Krysa bude stahovat k zemi a bude ho nutit zaměřovat se na detaily, které Drak nedokáže uchopit. Na druhou stranu je příští rok zaměřený na naši budoucnost, takže toho může Drak využít pro své velké cíle a vize. Využijte energie příštího roku, abyste se rychleji dostali ke svému cíli, můžete získat cenné informace, které Vám pomohou. Když se budete cítit vyčerpaní, čerpejte z přírody a energie vody - jděte si zaplavat, hodně pijte.


Hezký večer přeje Marie

bottom of page